Welkom bij JennTravels

 

Wij zijn een energieke reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van buitenlandse schoolreizen voor VMBO, HAVO, VWO, HBO/Universiteit, beroepsopleidingen en volwassenenonderwijs. En specialist in maatwerkreizen voor bedrijven en verenigingen.

 

Scholen
Een schoolreis is maatwerk en samen met de school zoeken we graag naar het meest aantrekkelijke- en betaalbare programma in steden als Berlijn, Parijs, Londen, Praag, Barcelona, Bratislava, Wenen, maar ook naar combinaties van cultuur en natuur zoals in Praag en het Reuzengebergte in Tsjechië. Of uitdagende outdoorprogramma's in de Ardennen, België. We hebben kennis van vele bestemmingen in Europa en zijn altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen die interessant zijn voor scholen. 

 

Wij vinden het belangrijk om mee te denken met de school over aantrekkelijke schoolreizen en welke activiteiten en excursies goed aansluiten bij de leerprofielen van de leerlingen. We hebben voor scholen interessante opdrachten voor leerlingen ontwikkeld die wij graag gratis aan docenten ter beschikking stellen.

 

Een schoolreis in het buitenland is een belevenis voor leerlingen, maar moet ook veilig zijn. Wij hechten sterk aan veilige programma's, zeker als het gaat om outdoor activiteiten en wij werken samen met deskundige partners voor outdoor in het buitenland. Veiligheid in het busvervoer is ook een belangrijke voorwaarde voor ons in de samenwerking met vervoerspartners.

 

Bedrijven en verenigingen
Ook voor bedrijven en verenigingen organiseren wij groepsreizen. Wilt u als bedrijf met uw team werken aan competenties als samenwerking en doorzettingsvermogen door teambuilding in de Ardennen, dan organiseren wij voor u een uitdagend en veilig programma. Wilt u voor uw bedrijf een personeelsreis naar Londen organiseren, dan maken wij een aantrekkelijk programma waar medewerkers van zullen genieten in this Big City.
Wilt u met uw vereniging een combinatie van outdoor in natuurpark de Morvan in Frankrijk en sightseeing in de lichtstad Parijs, dan maken we een programma waar balans in zit. Maatwerk voor bedrijf en vereniging!

 

Het team van JennTravels

Het maken van groepsreizen voor scholen, bedrijven en verenigingen vereist flexibiliteit, creativiteit, organisatie en meedenken met u als klant en dat doen we graag en met veel plezier!

 

Hiervoor hebben wij een enthousiast en deskundig team aan medewerkers. Als team werken wij vanuit ons kantoor in Tynaarlo (tussen Assen en Groningen) in het Noorden van Nederland. 

 

Namens het team van JennTravels,Jana Gottwaldova
Marcel van Gelder