Reisverzekering en annuleringsverzekering


JennTravels werkt samen met de Europeesche Verzekering Maatschappij N.V. te Amsterdam voor het afsluiten van een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering. 

Wij geven u graag advies over een reis- en/of annuleringsverzekering voor uw groep, neemt u hiervoor dan contact met ons op.

 

Als uw groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers, dan kunt u ook zelf als school/bedrijf/vereniging een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering online afsluiten bij de Europeesche Verzekering:

 

Klik hier om een verzekering af te sluiten.  

 

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt niet alleen de annuleringskosten als de reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.


Aflopende reisverzekering

Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

Voor het afsluiten van een reisverzekering kunt u kiezen voor een basisdekking en een meer uitgebreide reisverzekering.

In de basisdekking zitten de volgende onderdelen: personenhulpverlening, bagage, buitengewone kosten, telecommunicatiekosten en schade logiesverblijven.

U kunt de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u belangrijk zijn. U betaalt alleen voor de uitbreiding die u kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: geneeskundige kosten, ongevallen, rechtsbijstand, geld, hulp & huur vervoermiddel, bijzondere sporten zoals outdoor en wintersport, extra sportuitrusting.