Outdoor weekend Ardennen

Een weekend lang lekker abseilen, klimmen, mountainbiken, tokkelen en kanovaren. Ga samen de uitdaging aan en leer elkaar beter kennen door middel van samenwerken! JennTravels werk samen met deskundige outdoor bedrijven waar de veiligheid en kwaliteit bovenaan staan.

Accommodatie

Voor uw verblijf in de Ardennen kunt u kiezen uit verschillende accommodaties. Van tent tot bungalow van groepshuis tot hotel!

Activiteiten

Klimmen en abseilen
Vaak de basis van elk outdoorprogramma. De rotsen in de Ardennen zijn zeer geschikt om te klimmen en de meeste outdoorbedrijven hebben hun eigen klimterreinen. Na het klimmen volgt vaak het abseilen.

Boomparcours
Een boomoparcours is het afleggen van een route bovenin de bomen, waar u veilig gezekerd bent door een klimgordel aan de kabels.

Tokkelen
Altijd een spectaculair onderdeel, want u roetst hangend met klimgordel aan een kabel van boven aan de rots naar beneden en soms over een rivier heen. Beneden wordt u geremd en opgevangen.

Mountainbiken
De Ardennen zijn een paradijs voor mountainbikers en er zijn veel prachtige routes gemaakt die ook nog goed bewegwijzerd zijn. U maakt een schitterende route door het landschap waar u soms smalle paadjes induikt, over boomwortels, een helling neemt en door kleine dorpjes komt. Een helm hoort tot de standaard uitrusting van het mountainbiken.

Vlot bouwen
Een ideaal outdoor onderdeel waar het aankomt op organisatie, samenwerking en doorzettingsvermogen. Samen met uw collega’s of vrienden bouwt u een vlot van palen, touwen en tonnen. Is het bouwwerk klaar, dan is het tijd om de rivier af te zakken met peddels.

En er is nog veel meer te doen in de Ardennen zoals o.a. kanovaren, boogschieten, speleologie, fietsen, wandelen.

Programma

Een outdoor programma is maatwerk en wij helpen graag om een programma te maken dat aansluit op uw wensen. In de Ardennen zijn veel activiteiten op het gebied van outdoor mogelijk, maar u kunt ook culturele activiteiten doen. Een aantal mogelijkheden:

• Boomparcours (laag en hoog parcours)
• Mountainbiken
• Abseilen
• Klimmen
• Vlotten- of kanotocht
• Speleologie
• Tokkelen
• Bezoek aan de historische plaats Bastogne

Graag maken wij een offerte op maat voor uw vereniging of bedrijf met een aantrekkelijk programma met outdoor of outdoor in combinatie met culturele activiteiten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

© Copyright - JennTravels 2018