Weekend Lauwersmeer

Een weekend met uw bedrijf of personeelsvereniging naar het nationaal park het Lauwersmeer in Noord Nederland. Zeer geschikt om tot rust te komen en lekker over het meer uit te kijken. Maar ook zeker geschikt om leuke dingen te ondernemen, zoals teambuilding programma’s. Ook kunt u wadlopen of heerlijk over het meer varen met een grote zeilboot of met skûtsjes.  Bent u iets minder actief, dan kunt u lekker koken tijdens de kookcursus of wandelen door de Friese natuur!

Accommodatie

Op het terrein staan 5 comfortabele- en sfeervolle huizen van hout, waaronder het restaurant, een vergaderruimte en slaapruimte. De houten huizen zijn verschillend ingedeeld en hebben allemaal een ander karakter. Omringd door water en de prachtige natuur komt u helemaal tot rust. Ook is er een mogelijkheid om een legertent van 10 bij 16 meter te huren.

Activiteiten

De omgeving van het Lauwersmeer is voor uw bedrijf of personeelsvereniging uitstekend geschikt voor een aantrekkelijk programma: teambuilding, outdoor, varen, koken en ontspanning. U kunt hier wadlopen of heerlijk over het meer varen met een grote boot. Bent u iets minder actief ga dan lekker koken met de kookcursus of wandelen door de Friese natuur!

Boogschieten:
Er worden verschillende schietopdrachten gedaan waarbij eerst de technieken van het boogschieten worden uitgelegd.

Klimmen & tokkelen:

Deze activiteit bestaat uit het klimmen van de klimwand en het naar beneden tokkelen over het water!

Teambuilding Challenge:

Er mogen op zo’n dag natuurlijk geen teambuilding opdrachten ontbreken en daar leent deze locatie zich uitstekend voor! De opdrachten bestaan uit spinnenweb, lage ladder, electric fence, the bomb en het moeras.

Step Expeditie:

Op een kickbike de omgeving verkennen en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren.

Kanovaren:

Met een kaart van de omgeving zelf de weg zoeken op het water.

Kratje stapelen:

Voor dit spel is zowel moed als coördinatie nodig om de hoogste toren te bouwen!

Wadlopen:

Een unieke evaring met een oversteek naar één van de Waddeneilanden of zandplaten. Maar u kunt ook kiezen voor een korte route van 1,5 uur.

Skûtsjesilen:
Een echte Friese traditie die niet mag ontbreken, namelijk Skûtsjesilen! Vertrek vanaf de haven en laat u verrassen door de mooie natuur.

Salonboottochten:
Lekker relaxen op het Lauwersmeer. Geniet van de omgeving en laat u meevoeren over het water.

Programma

Deze prachtige locatie is zeer geschikt voor veel verschillende doeleinden.
Op het terrein zijn mogelijkheden genoeg om actief aan de slag te gaan, maar ook om lekker te relaxen. Omdat de accommodatie in het nationaal park het Lauwersmeer ligt, is het omgeven door riet, bos, water, moeras en open velden. Het is een ideale plek voor bedrijven voor teambuilding activiteiten, leuke workshops of om tot rust te komen!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

© Copyright - JennTravels 2018